Login

Signup

Posted By

Shadow Media Group

januari 1, 2018 | 0 Comments

Vi söker dig som är #undersökande journalister !

Idag styrs våran information av en homogen grupp av #journalister som stöttas av stat och stora mediaföretag.

DU SOM ÄR OBEROENDE JOURNALIST:
Det är därför vi söker Dig som söker fakta och som skriver om detta. Shadow Media Group tar upp vad som händer i Sverige idag.

Vårat mål är att vi tillsammans är vi starka och därför ger vi möjlighet att du som lägger dagligen ner tid få din publikation att bli hörd och publicerad.

STÖD OBEROENDE JORNALISTER & MEDIA

Vi jobbar för en oberoende journalism och undersökande journalistik. Genom att stödja vårat arbete att belysa svenska samhällsklimatet oberoende och inte genomgått de stora mediaföretagens tolkning.

Genom att donera till vår fonden skänker vi till oberoende undersökande journalister och media.

Fonden vill stärka den undersökande journalistikens betydelse, och erbjuder bland annat möjlighet att stötta oberoende journalister med stipendier samt vi kan återinvesterar i ny utrustning, resor och övriga kostnader som kostar mycket i denna verksamhet utan stöd ifrån stat eller mediaföretag.

DU ÄR VÄLKOMMEN ATT GÖRA SKJILNADEN IDAG !

Stöd vår fond och arbete för oberoende journalistik för det fria ordet. För endast om du har möjlighet med 1 kr / månad eller mer så kan du göra skjilnad för de som kämpar varje dag i uppförsbacke. Swishnr: 0706334902 eller Stöd oberoende media

HAR DU INFORMATION:
Har du information om, myndigheter, olika rörelser, korruption eller utsätts för rättsövergrepp att kan sända oss dokumentation samt information som vi kommer att granska.

Vi har många exempel att du som jobbar är rädda för sitt jobb och levebröd, men du som vågar och har information om missförhållande, ser hur det tystas ned med information till almänheteten, kom med information som vi kan publicera.

Vår yttrandefrihet får inte styras från endast från en sida av de stora media företagen, information som mörkas och inte publiceras i sin helhet, utan att den skall vara anpassad till vänsters sidas av verklighet.

Det otroligt viktigt att du som bevittnar intern information får bli hörd, vi behöver källor som har informaton. Missförhålande som sker skall bevakas och skall kunnas få prescenterat ut till folket, styrande i vårat land skall se till och hjälpa och stötta oss inte missbruka sitt förtroende till samhället och folket.

OBS! Du som är vår källa är anonym och kommer inte lämnas ut när vi publicerar eller under pågående informations utredning.

____________________________________________
Stöd vår fond och arbete med oberoende journalistik genom stipendier för det fria ordet.
Swish: 0706334902 eller paypal: https://paypal.me/shadowmediagroup
Gilla oss på FaceBook: Shadow Media Group

Vi söker och stöttar oberoende journalister – Tveka inte att höra av dig.

Dela TipsaOss.se
Leave a Comment:

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *